Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av livsmedel samt restaurang och cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 824 | 8 102 | 7 346 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 212 | -93 | 192 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 113 | -103 | 172 |
Årets resultat (tkr) | 99 | -103 | 139 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 539 | 2 288 | 3 716 |
Antal anställda | 10 | 10 | 9 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 824 | 8 102 | 7 346 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 212 | -93 | 192 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 113 | -103 | 172 |
Årets resultat (tkr) | 99 | -103 | 139 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 465 | 709 | 2 488 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 074 | 1 579 | 1 228 |
Tillgångar (tkr) | 4 539 | 2 288 | 3 716 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 246 | 147 | 1 922 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 2 005 | 725 | 585 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 289 | 1 416 | 1 209 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 539 | 2 288 | 3 716 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | 2 722 | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | 910 | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 10 | 9 |
Omsättning per anställd (tkr) | 882 | 810 | 816 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | 404 | ||
Vinstmarginal | 2.4% | -1.1% | 2.6% |
Soliditet | 5.4% | 6.4% | 51.7% |
Kassalikviditet | 130.7% | 108.8% | 98.4% |
Saya Food AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Saya Sushi AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av livsmedel samt restaurang och cateringverksamhet och därmed förenlig verksamhet.